Ets emprenedor cultural?

emprendedor-cultural-e1335377757984

Workspace by Tobias Mikkelsen en Flickr

Si esteu interessats en tirar endavant un projecte cultural, aquí teniu dues iniciatives que us poden interessar:

Movistar Artsy : Vols muntar el teu propi festival? Telefónica Catalunya ha presentat Movistar Artsy, una plataforma online que fomentarà l’esperit emprenedor en totes les disciplines culturals i ajudarà els joves catalans a desenvolupar les seves propostes. Les millors propostes seran escollides mitjançant votació popular i les tres guanyadores rebran suport per convertir els seus microfestivals en realitat.

Creamedia: Programa de suport a la creació i creixement d’empreses del sector de les indústries creatives a Barcelona. Aquesta nova edició de Creamedia s’inicia amb la voluntat de continuar donant suport a la creació d’empreses especialment en l’àmbit de les arts escèniques: dansa, teatre i circ. El programa Creamedia es desenvolupa principalment a través de les següents activitats: Formació, Tutoria, Mentoring  i Relació amb els principals agents del sector.

Un comentari a “Ets emprenedor cultural?

 1. Muy buen Blog, con muchas noticias interesante e información como este último post que he leido, es muy buen hacer informar de las oportunidades de negocio y las oportunidades que pueden existir, desde mi punto de vista, te doy las gracias y se que lo hago en nombre de mucha gente.

  Es importante seguir creando, seguir formándose y sobretodo seguir colaborarndo

  Desde mi humilde Blog, http://www.ajetes.com, intento enseñar ser menos consumistas y tener una vida mas sana, intentando ayudar todo lo que puedo.

  Desde Lloret de mar, te agradezco el Blog.

  Saludos
  Cris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

*