El Màster de la Mediterrània Antiga a la trobada Paideia

paideia2a

Els dies 6 i 7 de setembre, els directors del Màster Universitari de la Mediterrània antiga (UOC-UAB), participen al congrésPaideia II: 2ª trobada de didàctica dels Estudis Clàssics. La ponència de Glòria Munilla i Borja Antela-Bernárdez, amb el títol “e-Humanitats i el món clàssic: e-learning i la docència de màster online” tindrà lloc en la Facultat de Filosofia i Lletres (UAB), a les 17.30h.

Aquesta activitat, organitzada pel Departament de Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana i l’Equip de Formació i Innovació de Llengües i Cultura Clàssiques de l’ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona pretén incidir en els mecanismes de docència possibles en l’àmbit de la filologia clàssica, i per tant, és d’interès per tothom que es vulgui apropar a la Mediterrània antiga.

Un comentari a “El Màster de la Mediterrània Antiga a la trobada Paideia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

*